Szösszenetek a családról, receptekről és még sok minden másról

:)

2011. november 17., csütörtök

Elmaradásom

Ahogy ígértem megjöttem a beszámolóval. Évánál jelentkeztem egy játékra aminek az volt a lényege, hogy hagyni kellett egy megjegyzést és aki előttem volt attól én kapok ajándékot én meg az utánam következőnek küldök. Hát megjött az ajándékom! Peti kérdezte, hogy már megint mit rendeltem a netről :)) Mondtam, hogy én aztán semmit nem is olyan vagyok aki össze-vissza rendelget :))) Amikor kinyitottam a borítékot nagyon örültem annak ami bent volt teli találat volt. És íme az ajándékom:
Szilikon muffin formák egyszerűen csodálatosak! Sokat fogom őket használni az tuti. A hétvégén voltam a gazdaságos hipermarketben is. Peti itt ment a tv-ket nézni én meg bevettem magam a sütis cuccok közé, hogy én mennyi időt eltudok itt tölteni! Na nem jöttem ám el üres kézzel, komolyan mondom olyan érzésem van mintha a cuccok szólnának, hogy nemhogy itt hagy, vigyél magaddal. Én meg hozom magammal. Így lett az enyém ez két tepsi :



Az utolsó szerzeményem a Kikából való:

Maci gyártás indulhat! Még jó, hogy jön a Karácsony így aztán kitudom az összes új szerzeményt próbálni.:)))

2011. november 14., hétfő

Képek

Szombaton Győrben voltunk ez a pár kép az ottani bevásárlóközpontban készült:








Jövők majd egy részletes beszámolóval, mert szert tettem egy-két új szerzeményre is. Addig ti is gyönyörködjetek ezekben a képekben. :))