Szösszenetek a családról, receptekről és még sok minden másról

:)

2011. december 31., szombat

BÚÉK

Minden olvasómnak Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!

2011. december 29., csütörtök

Karácsonyi sütik

Most csak a képeket rakom fel, majd jövők a receptekkel.
A képek telefonnal csináltam bocs a minőségért. A sütik címszavakban:
-Feketerózsa
-Hókocka
-Dunahullám
-Zserbógolyó
-Kókuszgolyó
- Csokis Corn Flaks golyó
A receptek hamarosan.


Wellness

Wellnessezni voltunk dec.27-29-ig Alsóörsön a Laroba Hotel-ban. Hát nagyon jó volt csak rövid. Imádtam ezt semmit tevést, de azért már jó volt haza jönni is. Félpanziós ellátáson voltunk. Az első este a szobánkban kaptunk egy aroma fürdőt, tele szórták a kádat rózsaszirommal és mécsesekkel a kádat. Szuper volt! Második nap lesétáltunk a Balaton partra, hát nem volt egy kellemes, nagyon hideg volt, de azért ennek is meg volt a szépsége. Ebéd után kaptunk ajándékba 30-30 perces hát masszást, hát az valami csoda volt! Aztán estig a medencékbe voltunk, meg szaunáztunk. Este 21-22-ig privát wellness volt. Csak mi ketten voltunk az egész wellness részlegen, hangulat világítással. Készült pár kép:

2011. december 13., kedd

Mézeskalács

Hát ismét mézeskalácsot csináltam, az idén a díszítés is jobb lett, mint tavaly. Na nem adom fel jövőre majd még szebb lesz (álmaimban). A recept a régi, de most csak fél adagot sütöttem.



2011. december 3., szombat

Torta

Keresztlányomnak készítettem tortát 12. szülinapjára. A siker az garantált volt :))) Nagyon tetszett mindenkinek, én azért a díszítéssel  nem voltam megelégedve, mert hát lehetett volna egy kicsit színesebb is, de hát miért lett volna pont itthon más színezékem, mint kék és zöld azt meg nem akartam használni. Így lett a torta egy kicsit kifinomultabb. A recept a szokásos, amit Marci tortájánál is alkalmaztam.