Szösszenetek a családról, receptekről és még sok minden másról

:)

2011. április 27., szerda

Ötleteket kérnék!

Marcinak május 7.-én tartjuk a szülinapi buliját és jönnek az osztálytársai. Kb. 10 gyerkőc lesz akik 11 év körüliek. Mivel lehet őket lefoglalni? Milyen játékokat lehet nekik kitalálni? Gondoltam valami ügyességi játékra, vagy például írjon körbe egy adott szavat. Várom az ötleteket!! Ja és ami a legfontosabb legyen jó idő!!!!

6 megjegyzés:

  1. Kisfiúknak... Amerikából jöttem, anti-asszociációs játék, "cseréljen helyet az, aki"(körben ülnek, valaki középen áll, és olyat állít, amit ő csinált már, ahol volt, amit szeret stb.,VAGY amit NEM -szeret, -csinál, -volt, és az ülők közül azoknak kell helyet cserélniük, akik még nem voltak, csinálták, szeretik, VAGY voltak, csinálták, szeretik.... pl. voltam már Olaszo.-ban, az áll fel, aki még nem, Utálok síelni-az áll fel, aki szeret. A lényeg, hogy a felálltaknak új helyre kell leülniük, és így a középen álló is le tud ülni. Lényeg a gyorsaság, meg hogy olyant mondjanak, ami sokakra vonatkozhat +/--an!)

    VálaszTörlés
  2. És ez addig megy, amíg meg nem unják, az új állító az lesz, aki nem tudott gyorsan új helyre leülni.

    VálaszTörlés
  3. És még ott van a fejrecsapós... Körben ülnek, mindenki választ magának pl. autómárka nevet, egy ember középen áll egy újságpapírral, úgy megy a játék, hogy elindul valakivel, aki valaki nevét mondja. Ez a valaki pedig egy újabb valakiét, és így tovább, ezt is gyorsan, mert a középen állónak a feladata rácsapni az utoljára kimondott autómárkájú fejére -ha Ő nem elég gyors, és mond tovább valaki mást-... Hát ennyi.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a jó ötleteket. Be is dobom nekik! Csak leköti őket:)

    VálaszTörlés
  5. Remélem, hogy segíthettem... :D:D

    VálaszTörlés
  6. 10 gyereknél már az is jópofa lehet, ha az elsőnek egy mondatot súgsz a fülébe, tovább kell adnia a következőnek szintén a fülébe súgva.Az utolsó hangosan kimondja a mondatot, ami szinte minden esetben eltér az elsőtől.

    VálaszTörlés