Ez az étel az egyszerű és nagyszerű kategóriában sorolható. Semmi bonyolult dolog nincs bent.
60 dkg csirkemáj
4 evőkanál olaj
4 evőkanál mustár
1 teáskanál majoranna
1 teáskanál bazsalikom
a sózás TILOS!!!
a hozzávalókat összekeverjük, a májat tűzálló tálba tesszük és a masszával bekenjük, majd sütőbe készre sütjük. Nem kell túl sütni, mert a máj megkeményedik. Én hasábkrumplival és káposzta salátával tálaltam.
Ja és jó étvággyal elfogyasztjuk. :)))
60 dkg csirkemáj
4 evőkanál olaj
4 evőkanál mustár
1 teáskanál majoranna
1 teáskanál bazsalikom
a sózás TILOS!!!
a hozzávalókat összekeverjük, a májat tűzálló tálba tesszük és a masszával bekenjük, majd sütőbe készre sütjük. Nem kell túl sütni, mert a máj megkeményedik. Én hasábkrumplival és káposzta salátával tálaltam.
Ja és jó étvággyal elfogyasztjuk. :)))
Bajeg, ez nagyon gusztán néz ki:))
VálaszTörlésEgy próbát megért :))))
VálaszTörlés